Покупка и доставка

default

Покупка и доставка

Поръчки от чужбина и доставка извън територията на България
 
Поръчки от чужбина и доставка на поръчаните продукти към чужбина се обслужват чрез и-мейл. Ако желаете да направите поръчка с доставка извън пределите на България, след като направите избор на вината, които желаете да поръчате моля, пишете ни на и-мeйл, marketing@minkovbrothers.bg за да бъдете обслужена поръчката ви.
Цената на доставката на продуктите зависи от страната и количеството, като за дестинации извън Европейски Съюз, дали ще може да се осигури доставка зависи изключително от посочената дестинация.
 
Поръчка и доставка на територията на България

За да направи покупка на предлаганите стоки и услуги от www.minkovbrothers.bg, Kлиентът е необходимо да предостави изискваната информация или да се регистрира ( чрез попълване на регистрационна форма) и да заяви съгласие с „Общите Условия”.

При поръчка или регистрация Клиентът предоставя следната информация: за физически лица – име, фамилия, телефон, адрес и e-mail; за юридически лица – търговска фирма, ЕИК, ДДС номер, телефон, адрес, e-mail.

За въпроси свързани с поръчки, моля, пишете ни на:
marketing@minkovbrothers.bg


Процес на поръчката 
При поръчка Клиентът извършва следните последователни действия:
Избира желаните от него продукти,  които добавя в своята кошница като натисне бутон „Поръчай” срещу съответната стока. Когато Клиентът реши да премине към поръчване на избраните продукти, той отива в своята "ко
шница" (намираща се в горната дясна част на онлайн магазина).
  • В своята "Кошница“ Клиентът определя вида и количеството на стоката и потвърждава поръчката (чрез натискане на виртуален бутон Продължи към плащане);
  • За да продължи Клиентът се регистрира (ако е нов потребител) или влиза в профила си ( ако е съществуващ потребител), като въвежда информация за име, фамилия, телефон и адрес на доставка, и натиска бутон „Вход”;
  • Ако е съществуващ клиент се показват адрес за доставка и телефон с възможност за промяна на данните и избор на начин на плащане.  
  • Ако е нов потребител се появява форма за регистриране чрез въвеждане на необходимата информация за изпълнение на поръчката ( имейл адрес, име, фамилия, телефон, адрес на доставка).
  • Ако клиентът желае, потвърждава заявените данни за регистрация на профил чрез маркер „Регистрирай ме
При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката/заявката, същата се счита за невалидна и за Minkovbrothers.BG не възниква задължение за нейното изпълнение.
Плащане
Плащането на поръчката се извършва само чрез дебитна или кредитна карта, при финализиране на поръчката. При кликване на бутон „Завършване на поръчката“ ще се отвори нов прозорец към системата за плащане „Борика“, където е необходимо да попълните данните на съответната карта и да се валидира плащането на поръчката.
Приемане на поръчката 
Поръчката за покупка се приема от Minkovbrothers.BG чрез изпращане на съобщение до е-mail адрес на Клиента, със следното съдържание: наименование, е-mail адрес и данни за кореспонденция на Minkovbrothers.BG, информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена, стойността на транспортни разходи, включени в крайната продажната цена и свързани с нейната доставка, състояние на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка.
Заявката поражда действие между страните след проверка на детайлите по направената покупка и след получаване на плащането в банковата сметка на продавача, което отнема 1-2 работни дни.

3. Доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка от нашия партньор - куриерска фирма „SPEEDY”. Стойността на доставката на артикулите се изчислява автоматично от инсталираният модул на куриерска фирма „SPEEDY” в зависимост от заявените брой бутилки и адрес на доставка.

* бутилка = 0.75 Л ( около 1,
2кг)
** Всички доставки са на територията на България


Всички разходи за доставка се заплащат допълнително в момента на поръчване с оглед на начина на заплащане през
Борика (Плащане с кредитна / дебитна карта). Цената за доставка не е включена в цената на стоката.

Поръчките се доставят в следните срокове:
Най-късно до
5 (пет) работни дни след получаване плащане на поръчката – за територията на страната.
Доставките се извършват от понеделник до събота, като в събота са до обяд, съгласно работното време на куриерската фирма. В делнични дни, доставките се извършват в съответствие с работното време на куриерската фирма.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида ѝ и транспорта за доставка.
Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Minkovbrothers.BG се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока
в съответният срок на доставка. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение като Клиента следва допълнително поставените в тази връзка нови условия и цена на доставка на куриерска фирма „Speedy. 
18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.
Fancybox