Братя Минкови Кюве отново е на фокус, спечелвайки златен медал

Братя Минкови Кюве отново е на фокус, спечелвайки златен медал
25.07.2014 г.

Брандът Братя Минкови, отразяващ статута си за лице на винарска изба Братя Минкови защити позицията си на победител. След спечелването на златен медал от Vinalies Internationales 2010, рицарски граал от Рицарски винен граал 2010, златен медал от Винария 2008, златен медал от Concours Mondial de Bruxelles 2011, златен медал от Vinalies International 2011 и златен медал от Concours Mondial de Bruxelles 2013, Братя Минкови Кюве отново е на фокус, спечелвайки златен медал на най-важния винен конкурс за Северна Америка Mondiales des Vins Canada 2014. - снимка на виното

 

Mondiales des Vins Canada се провежда в Квебек под патронажа на Международната организация по лозарство и винарство (OIV), Международния съюз на енолозите (UIOE) и на Световната федерация на големите международни състезания за вина и спиртни напитки (VINOFED).

 

Minkov Brothers Cuvee`12 е купаж от каберне совиньон, мерло и сира от лозята на землището на село Деветак, разположени на югозапад от хълма Хисар с надморска височина от 180 до 205 м. Почвите са песъкливо-глинести върху вулканични и седиментни скални подложки. Виното е отлежавало 6 месеца в нови барици от американски дъб със залог за развитие в бутилка до 5 години. Сложността, дълбочината на неговия вкус, както и потенциалът му за отлежаване го прави предпочитано от колекционерите.

18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.
Fancybox