„Диви и Щастливи“ с вино „Cycle“

„Диви и Щастливи“ с вино „Cycle“
16.11.2019 г.

„Диви и щастливи“ е най-новият български филм, който излиза от 29 ноември в кината. Той разказва историята на две жени, които се впускат в шеметно приключение по пътя към най-смелите им мечти! Щурото им пътешествие преминава през много каскади изпълнени с адреналин, забавни моменти, любов и разбира се всичко това се награждава с едно хубаво вино.

 

Във филма ще видите част от най- популярните за българската сцена лица, като Яна Маринова, Алексанър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Койна Русева, Ицо Хазарта, както и международно познатите Бен Крос и Базил Айденбенц.

 

В чест на премиерното участие на вино Cycle във филма, организирахме игра, с която искаме да провокираме нашите почитатели да бъдат смели и сами да пишат съдбата си. Всеки, който иска да участва трябва да закупи бутилка Cycle с промоционален некхенгер и стикер на гърба на бутилката, да открие кода скрит под скреч полето на стикера, да го регистрира, и да научи повече за кампанията на cycle.bg.

 

Ето и наградите от играта „Спечели със Cycle“:

1 Елосипед – Електрически велосипед, с който свободно да пътешестваш и да откриваш нови приключения.

7 Фотоапарата за моментални снимки, с всеки от които можеш да уловиш най-дивите си щастливи спомени.

70 Двойни билета за филма, така ще можеш да споделиш емоцията с най-близкия си човек и

700 бутилки Cycle за вдъхновение и допълнително настроение!

 

Изживей приключението с чаша вино и участвай в играта на Cycle!

18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.
Fancybox