Цвят: Красив, наситен и блестящ, с интензивни зеленикави отблясъци.
Аромат: Богат, с билкови акценти, нюанси на ябълка, дюля, минерали; във вкуса се допълва от леки петролни нюанси и мед.
Вкус: Богат и свеж, с много добра структура, дълго въздействие, ярък финал и дълъг ароматен послевкус.
Температура на сервиране: 8 – 10°С.
Сомелиерско предложение: Предястия с хамон, мъфини с крем сирене; паста с морски дарове; сьомга с манго и джинджифилов сос; морски дарове, приготвени с екзотични плодове; ястия от Азиатската кухня; ябълкови щрудели със стафиди и ядки; бананов пай с кокос и сладолед.
Награди за реколта 2011: Златен медал, Concours Mondial de Bruxelles 2015; Златен медал, China Wine & Spirits Awards 2016; Сребърен медал от Vinalies Internationales 2015; Сребърен медал, Riesling du Monde 2015; Бронзов медал, International Wine Challenge 2014; Сребърен медал от Balkan International Wine Competition 2015.    
                    
                 
                                Le Photographe Rheinriesling реколта 2011
                        Количество:
                        
                    
                
                
                
                            -
                            
                            +
                        
                    
 
                                                                             
                                    
                                                     
                     Поръчай
 Поръчай
             
                     
                    