Вината на изба Братя Минкови отново получиха международно признание!

Вината на изба Братя Минкови отново получиха международно признание!
17.11.2020 г.
Вината на изба Братя Минкови отново получиха международно признание! Този път отвъд океана - на конкурса USA WINE RATINGS в Лос Анджелис.
 
Това е първото участие на избата в този конкурс и за радост всичките 5 вина, с които участва са наградени със сребърен медал. Това е висока оценка от елитното жури на конкурса, което дава експертната си оценката по 3 критерия:цена, качество и външен вид.

USA Wine Ratings е по-различен конкурс за вина, ангажиран с това да припознае, оцени, но също и да подпомотне популяризирането на марки вина, които са създадени с мисъл към конкретният ценител на виното. За да може една марка вино не само да спечели своето място на рафта или във виненият лист на ресторанта, но и след това пълноценно да се развива там - тя трябва да бъде, много добре обмислена като стил на виното, качество, цена, външен вид и не на последно място ориентирана към  конкретният потребител.
 
Ето защо USA Wine Ratings възнамерява да открои и да насочи вниманието ни към онези марки вина, които потребителите наистина ще пожелаят да вземат в кошницата сир да ги опитат, и към които ще се привържат за дълъг период от време.
 
Ето и наградените вина:

 Le Photographe Pinot Noir 2017 - Сребърен Медал 89 точки
 Le Photographe Rheinriesling 2017 - Сребърен Медал 88 точки
 ENOTECA Merlot x Cabernet Franc 2015 - Сребърен Медал 88 точки
 Minkov Brothers Cabernet Sauvignon 2017 - Сребърен Медал 86 точки
 Minkov Brothers Chardonnay 2017 - Сребърен Медал 82 точки

Препоръчваме

18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.
Fancybox